Klinikken

høj faglighed, kvalitet, ansvarlighed og nærvær

Sammen
værner vi om tandsundheden

Vores tandklinik ligger midt i Nyborg og klinikken er indrettet i æstetiske og funktionelle lokaler

Tandklinik Steengaard er en professionel tandlæge med fokus på vores patienters behov. Vi står for høj faglig kvalitet, ansvarlighed samt nærvær. Vi lægger stor vægt på, at du føler dig tryg igennem hele behandlingsforløbet, og at du forlader os med et stort smil. Læs mere om vores behandlinger her

Professionalisme og ypperlig teknologi

For at sikre vores patienter den mest optimale behandling, benytter vi det bedste udstyr og de mest veldokumenterede materialer

Som medlem af tandlægeforeningen er vi forpligtet til at uddanne os løbende og har dermed den seneste viden om teknik, tandpleje og behandlingsmuligheder. Det sikre dig den bedste og mest professionelle tandbehandling. Både teknologisk, fagligt og menneskeligt.

Historik

Tandklinikken går mange år tilbage i Nyborg

I 1950’erne startede tandlæge Viggo Rosmark den første tandklinik i Nyborg midt i centrum. I 1960 opkøbte tandlæge Harold Knudsen klinikken. Senere opkøbte tandlægeparret Fin Queitsch og Jette Queitsch praksisen i 1970. I 2001 overtog tandlæge Monica Steengaard klinikken. I 2018 blev Kathrine Steengaard medejer af tandklinikken sammen med Monica Steengaard, som i dag hedder Tandklinik Steengaard.

tandlæge med instrument

Mød vores team

Vi er et team på seks dygtige og professionelle tandlæger, tandplejere og tandklinikassistenter. Vi glæder os til at byde dig velkommen i klinikken.

tandlæge Monica

Monica 

Steengaard

Tandlæge/Medejer
tandplejer kathrine

Kathrine 

Steengaard

Tandplejer/Medejer
DSC01278

An 

Nguyen

Tandlæge
DSC01282

Randi 

Bruselius

Klinikassistent

rikke_1

Rikke 

Lysbjerg

klinikassistent
DSC01303 2

Sanne 

Petersen

Klinikassistent
Facebook
LinkedIn
Instagram